fbpx Skip to main content

SKODSBORG KURHOTEL OG SPA A/S

Med konferencefaciliteter, festlokaler, genoptræning, café og restaurant

I vinteren 2008 monterede Alu Design forsatsvinduer i Frederik XII’s statsrådssal på Skodsborg Kurhotel og Spa. Bruno Nielsen som i 25 år har arbejdet som teknisk chef på det gamle badesanatorium fortæller: ”Salen er total fredet og vores fineste rum. Et populært sted at holde selskab og særligt bryllupsfester. Men før vi fik monteret forsatsvinduer turde vi næsten ikke leje salen ud i vinterhalvåret. Gæsterne klagede altid. De frys og var udsat for træk og kuldenedfald. Flere gange har vi endda oplevet at det regnede ind og dryppede ned på gæsterne – det var pinligt”.

Efter Alu Design monterede forsatsvinduer har Skodsborg Kurhotel og Spa ikke haft en eneste klage og salen kan nu udlejes hele året rundt, og til fuld pris. Da der samtidig er opnået en betydelig besparelse på varmeregningen, har de nye forsatsvinduer hurtigt tjent sig ind. Løsningen er nærmest usynlig og på ingen måde skæmmende for helhedsindtrykket i den smukke sal. ”Jeg har samarbejdet med Alu Design i årevis, og viste at virksomheden kunne levere en både praktisk, funktionel og æstetisk løsning hertil”, fortæller Bruno Nielsen.

Også fysioterapilokalerne på det gamle badesanatorium har fået forsatsvinduer fra Alu Design. Her var det primære formål ikke at varmeisolere men at lydisolere, fordi lokalerne vender direkte ud til kystbanen. ”Både lærere og elever oplever nu en betydelig reduktion af støjniveauet”, forklarer den tekniske chef

+45 36 41 14 66