Hvad er et forsatsvindue?

Et forsatsvindue er et ekstra vindue med ramme, som monteres indvendigt på dit eksisterende vinduesparti med det formål at reducere mængden af støj fra trafik mv. udefra, som trænger ind i din stue eller på kontoret. Forsatsvinduer åbner uafhængigt af de oprindelige vinduer, og så laver vi dem både med charmerende ældre look i træramme og med smalle, moderne profiler til nybyggerier.

I langt de fleste tilfælde er forsatsvinduer en både bedre og billigere løsning frem for en komplet udskiftning af hele vinduet.

Hvis du har et hus med de oprindelige vinduer fra, da huset blev bygget – og at vinduerne i øvrigt er i god stand men ikke tilstrækkeligt isolerende hverken over for lyd eller kulde – så vil det uden tvivl være en både billigere, simplere, hurtigere og bedre løsning for dig at få monteret forsatsvinduer.

Forsatsvinduer fra Alu Design – mange tilpasningsmuligheder

Selv om et forsatsvindue er en simpel løsning, så kræver det alligevel en del fra vores specialister at få sammenstrikket den optimale løsning til netop dit hjem eller et helt kontorareal. Det skyldes, at du naturligvis skal have den optimale varmeisolerende og lyddæmpende effekt ud af forsatsvinduerne og – ikke mindst – at de skal passe til det eksisterende byggeri.

Derfor tilbyder vi vores forsatsvinduer i både træ, jern og aluminium. De kan laves nøjagtigt, som du ønsker dem med moderne design eller tættere på den originale charme, som din bygning måtte have. De kan males med lige præcis den RAL-farve, du har.

De giver en lang række fordele, som du kan læse herunder.

Fordele ved forsatsvinduer

Forsatsvinduer giver rigtig mange fordele både for ældre og moderne byggerier. Udover en mærkbar lyddæmpning giver de også et mere stabilt indeklima med mindre kuldetræk fra vinduerne.

  1. Forsatsvinduer er en æstetisk løsning, der kan tilpasses både moderne arkitektur – evt. i samarbejde med arkitekt eller ingeniør – og ældre, bevaringsværdige byggerier, hvor man ønsker at bevare de originale udtryk i vinduerne udefra. Med forsatsvinduer kan du ikke se forskel udefra, men inden for mærker du den tydeligt.
  2. De lyddæmpende forsatsvinduer kan monteres hele året rundt, uden det store ståhej.
  3. Du får en betydelig varme- og energibesparelse – som kan ses på varmeregningen og mærkes på indeklimaet. Normalvis står varmetab for godt 30 % af varmeforbruget gennem et almindeligt vindue. Med et påmonteret forsatsvindue kan det varmetab reduceres markant – i mange tilfælde helt ned til 10 %. Det er virkelig noget, der kan mærkes på pengepungen.
  4. De mindsker træk og kuldenedfald.
  5. Løsningen er billigere end at udskifte de originale vinduer, og så er det hurtigt gjort arbejde, som du vil bemærke effekten af lige med det samme, når sidste forsatsvindue bliver lukket.
  6. Alu Designs forsatsvindue er i Energiklasse A – og vi giver 5 års garanti på utætheder i termoruderne.
  7. Optimalt lysindfald pga. de smalle profiler.
  8. Mange tilpasningsmuligheder med rammer, som kan være buede, runde eller med specialform – og så kan rammerne males i en specificeret RAL-farve, så de blender pænt og diskret ind i resten af rummet.
  9. Effektiv dæmpning af trafikstøj. Den lyddæmpende effekt kan optimeres yderligere med 9 mm lyd-energiglas.

Læs endnu mere om hvordan man laver et forsatsvindue lige her.

Vores effektivt varmeisolerende forsatsvinduer er en løsning, som tydeligt kan mærkes og høres, men ikke ses. Hos Alu Design er vi 100 % specialiserede i lyddæmpende energiforsatsvinduer, som vi både udvikler, producerer og monterer.

Er du interesseret i at høre, hvordan forsatsvinduer kan hjælpe dig? Så er du meget velkommen til at kontakte os allerede i dag. Hvad venter du på? Ring med det samme.

JEG ØNSKER ET TILBUD