TERMORUDER OG TERMOVINDUER

Står du og skal udskifte vinduer i din bolig, er det vigtigt, du sætter grundigt ind i de mange muligheder, der findes på markedet. På den måde er du sikker på, at ende op med en vinduesløsning, der tilgodeser dine behov, passer til ejendommens ydre og samtidig har lang levetid.

Siden 1960’erne har termovinduer været den mest almindelige type rude til facade- og ovenlysvinduer, og termoruder blev oprindelig udviklet med henblik på at modvirke kondensproblemer på ruderne.

Nutidens termoruder fås med mange forskellige egenskaber i forhold til varmeisolering, støjdæmpning, indbrudssikkerhed m.v., og størsteparten af moderne vinduers funktionalitet ligger i selve termoruden.

Mange mennesker, der står for at skulle skifte vinduer, oplever det som forvirrende, at der findes så mange forskellige betegnelser for termoruder herunder energitermoruder, lavenergiruder, lavenergitermoruder, superlavenergiruder osv.
Grundlæggende er der i alle tilfælde tale om termoruder, der er konstrueret så ydersiden af det inderste glaslag er forsynet med en tynd metalbelægning, der kaster noget af varmestrålingen tilbage i rummet, men samtidig tillader størsteparten af solens lys og varme at trænge ind i huset.

Hos Alu Design lægger vi stor vægt på at rådgive dig ned i detaljen. Derfor starter dialogen altid med, at vi gennemgår dine behov og ønsker til dine nye termovinduers funktionalitet. Vi har mulighed for at kombinere forskellige funktioner i samme termorude, så du får termovinduer, der er fuldstændig tilpasset dine konkrete behov til f.eks. isolering, støjdæmpning og sikkerhed.

Når du køber termovinduer hos Alu Design, er du i trygge hænder. Vi tager os af alt lige fra måltagning, udarbejdelse af tilbud samt fremstilling og montering af dine vinduer. Monteringen udføres hurtigt og effektivt af vores egne erfarne medarbejdere. Vi bestræber os på 3 ugers leveringstid fra ordreafgivelse til montering.

JEG ØNSKER ET TILBUD