TERMO FORSATSVINDUER & LYDISOLERENDE FORSATSVINDUER TIL PRIVATE OG ERHVERV

Alu Design leverer direkte til slutbrugeren og kan tilbyde rådgivning, måltagning til forsatsvinduerne og stå for den efterfølgende montering. Med forsatsvinduer fra Alu Design er du sikret, at mindre trafikstøj og larm udefra kommer ind i dit hjem eller jeres kontorer via vinduesarealerne. Samtidig har forsatsvinduer en varmeisolerende effekt, hvilket vil mindske træk fra vinduerne og give et mere stabilt indeklima.

Vores forsatsvinduer til lyddæmpning og varmeisolering sælges endvidere via forhandlere, entreprenører og håndværkere i både Danmark, Holland, Tyskland, Sverige og Norge.

forsatsvinduer med lydisolering

TERMO & LYDISOLERENDE FORSATSVINDUER

Hos Alu Design kan vi hjælpe dig med at skabe den helt rette vinduesisolering med vores forsatsvinduer. Vi har et stort kendskab til de muligheder, der findes for at lyd- og varmeisolere i dit hjem eller i jeres kontorarealer.

Vi lægger stor vægt på at opfylde alle de behov og ønsker, du måtte have. Derfor tager vi os tid til at lytte til dine ideer og forventninger. Det gør det lettere for os at ramme dine præcise krav. Når vi har sat os ind i dine behov, så kan vi sammensætte et til tilbud på termo forsatsvinduer, som kan sørge for, at du både kan holde på varme og holde lyden fra larm på gaden og trafikstøj ude.

En god lydisolering med forsatsvinduer kan være med til at skabe mere ro i hverdagen. Samtidig kan forsatsvinduerne holde bedre på varmen, så du kan skrue ned for dit varmeforbrug og spare penge på varmeregningen.

FÅ MERE RO I HJEMMET MED LYDISOLERENDE FORSATSVINDUER

Oplever du en konstant summen i dit hjem, som kommer udefra? Der er heldigvis noget, du kan gøre ved det. Når man bor i byen, kan det ikke undgås, at man i hverdagen må finde sig i støj fra både biler, lastbiler og evt. udrykningskøretøjer på gaden. Miljøstyrelsen vurderer faktisk, at omkring 785.000 husstande i Danmark er overbelastet med hensyn til grænsen for støjniveauet fra trafikstøj. Miljøstyrelsen har sat en vejledende støjgrænsen, da det kan have sundhedsmæssige konsekvenser i form af hovedpine, stress, søvnproblemer og meget andet.

Heldigvis findes der en løsning, som gør, at det kan blive næsten helt stille i din stue, så du ikke længere behøver at bekymre dig om disse risikofaktorer. Løsningen på at få et mere stille hjem kan først og fremmest være at investere i lydisolerende forsatsvinduer. Det skyldes, at støjen typisk trænger ind i din bolig via små åbninger, sprækker og utætheder – blandt i vinduespartierne. Støjen kan også sagtens trænge igennem selve ruden, da ruden i vinduerne ikke bremser lyden i lige så høj grad, som en mur eller beton gør.

Det betyder i bund og grund, at du kan opnå en betydelige og mærkbar effekt ved at forbedre vinduerne i din bolig og få montere forsatsvinduer, som er lydisolerende og samtidig holder en mere konstant temperatur i dit hjem.

Hos Alu Design kæmper vi for at minimere støjen for dig, så du kan slappe af i rolige og stille omgivelser, når du befinder dig i dit hjem bag dine forsatsvinduer.

Vi sørger for, at du får den rette rådgivning, opmåling og montering af dine lydisolerende forsatsvinduer. Alt, vi behøver, er få informationer omkring dine ønsker for lydisolering, så kan vi sammensætte en løsning til dig, så du kan undgå at skulle lytte til unødig støj fra gaden.

DERFOR SKAL DU VÆLGE FORSATSVINDUER

Forsatsvinduer er en fantastisk løsning, når du bor i en by, eller jeres kontorer ligger ud til en trafikeret vej. Det gælder uanset, om du bor i et moderne boligkompleks eller et charmerende ældre etagebyggeri. Der er mange umiddelbare fordele, som du vil bemærke, så snart du får isat termo forsatsvinduer i din bolig. Derudover er der en række effekter, som du først vil opdage, når du får din næste varmeregning.

Her er nogle af fordele ved forsatsvinduer som løsning til støjreducering i hjemmet:

  • Du får en effektiv støjreduktion med det samme.
  • Du kan beholde de samme udendørs vinduesrammer og bevare det originale look. Det er mindre invasivt end at udskifte hele de gamle vinduer, som sagtens kan ske at være et vigtigt visuelt element i din boligs arkitektoniske udtryk.
  • Du mindsker risikoen for en lang række sundhedsmæssige risikofaktorer ved at begrænse udefrakommende støj.
  • Forsatsvinduer er både lyddæmpende og varmebesparende. På den måde vil noget af din investering hente sig ind igen.
  • Løsningen er både billigere og mere bæredygtig end at skifte hele det gamle vindue ud.

Du kan stadig nemt lufte ud og gøre ruderne rene.

 

FORSATVINDUER – HVAD ER DET EGENTLIG?

Hvad er det nu lige, at et forsatsvindue er? Et forsatsvindue er et ekstra vindue, som består af en ramme med glas i, der bliver monteret på den indvendige side af dit eksisterende vindue. Man anvender et forsatsvindue med henblik på at opnå isolering af både lyd og varme. Det er oftest en fordel af vælge denne løsning på ældre huse, hvor vinduesrammen er bevaringsværdig.

De moderne forsatsvinduer har dog så gode isolerings- og tætningsegenskaber, at de også sagtens med fordel kan anvendes på nye vinduer med termo- eller energiruder. Resultatet er altså mindre støj og en lavere varmeregning for langt de fleste.

Dertil kommer, at moderne forsatsvinduer laves på mål og kommer i mange forskellige designs, så vi sammen kan bikse den løsning sammen, som passer bedst til din bolig. Der er altså både forsatsvinduer i design, der matcher ældre vinduesrammer og moderne vinduer – uden at du behøver at gå på kompromis med hverken indeklima, komfort eller udseende.

Er du stadig i tvivl om, hvorvidt forsatsvinduer er den rette løsning for dig? Så er du meget velkommen til at kontakte os. Så skal vi med glæde guide dig videre.

Vi oplever, at de fleste af vores kunder bliver overraskede over, hvor stor en effekt forsatsvinduerne har haft på deres rum. Det er ofte som en helt ny oplevelse af træde ind i deres hjem. Det gælder både for dig, der nærmest ikke bemærker trafikstøjen til dagligt og dig, der oplever at være generet af den hver dag.

FIND FAVORABLE FORSATSVINDUER PRISER HOS ALU DESIGN

Hos Alu Design bestræber vi os efter at levere et resultat af høj kvalitet. Derfor benytter vi gode materialer, og i samarbejde med vores professionelle samarbejdspartnere sørger vi for, at dine forsatsvinduer bliver opsat korrekt, så de er fuldstændig tætte, og du undgår problemer med kondens og fugt mellem den eksisterende rude og forsatsvinduet.

Vores forsatsvinduer pris er konkurrencedygtig, og vi kan til en favorabel pris sørge for at levere et godt resultat hos dig. Prisen på forsatsvinduet bestemmes efter, hvor høj en kvalitet du ønsker, vi skal levere. Husk, at vi både tilbyder forsatsvinduer til private boliger og erhverv, når I ønsker et mere stille indemiljø.

Alt efter alderen på din bolig og aktiviteten uden for vinduerne kan der i de forskellige hjem være forskellige behov for lyd- og varmeisolering. Vi har alt det nødvendige udstyr til at måle støjniveauet for dig – bare rolig. Din forsatsvinduer pris afhænger derfor af din nuværende boligsituation. Uanset hvilke behov du har, så lægger vi hos Alu Design altid stor vægt på at kunne tilbyde en favorabel og konkurrencedygtig pris på forsatsvinduer.

Opsummerende har følgende blandt andet indflydelse på den pris, du kommer til at betale for at få monteret dine forsatsvinduer:

  1. Hvor høj kvalitet du ønsker
  2. Hvor meget eller lidt varme- og lyddæmpning du har behov for. Dvs. aktiviteten og trafikstøjen, der kommer udefra.
  3. Alderen på din bolig og de eksisterende vinduer.

KONTAKT OS OG FÅ ET GRATIS TILBUD PÅ FORSATSVINDUER EFTER MÅL

Ønsker du at vide mere om vores forsatsvinduer priser, vores lydisolerende forsatsvinduer, eller har du andre spørgsmål til os? Så er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan blandt andet komme i kontakt med vores vinduesspecialister ved at bestille et tilbud i formularen her på siden. Du kan også sende os en mail på info@aludesign.dk. Vi gør vores ypperste for at vende retur hurtigst muligt. Beskriv gerne dine ønsker og tanker, når du sender mailen til os.

Hvis du ønsker det, kan vi – efter aftale – ringe til dig – ved at booke en opringning i bunden af siden, men du har også muligheden for at ringe til os på telefon 36 41 14 66. Her vil vi meget gerne høre om dine ønsker for lyd- eller varmeisolerende forsatsvinduer, og vi giver gerne et gratis tilbud, som du i ro og mag kan kigge igennem og se, om det matcher dine behov – eller vi skal have justeret det lidt.

JEG ØNSKER ET TILBUD