ENERGIVINDUER

Alu Design producerer som standard A-mærkede forsatsløsninger med energiglas

På EnergiForsatsGruppens hjemmeside kan forskellige forsatsløsningers energimæssige forhold sammenlignes, ikke mindst det såkaldte energitilskud eller energibalancen. Dette tal fortæller hvor meget der faktisk skal betales i varmeregning pr. m2 energivindue om året.

Der er mange penge at spare på varmebudgettet, hvis dine vinduer er energirigtige, typisk flere tusinde kroner om året ved udskiftning fra ældre vinduer til energivinduer.
At have de rette vinduer i boligen har stor betydning, ikke bare i forhold til økonomi og støjgener, men de rette vinduer kan også have betydning i forhold til boligens indeklima.
Energivinduer er vinduer, der holder bedre på varmen end ”normale” vinduer. Den overvejende forskel på energiruder og almindelige ruder er, at der bliver brugt specielt energiglas i de energivenlige vinduer. Dette specielle energiglas tilfører dit hus mere varme, end der slipper ud.
For at kunne kaldes et energivindue, skal vinduet være udstyret med 2- eller 3-lags energiruder. Vinduet skal også have en energirigtig karm- og rammekonstruktion for at forhindre, at kulde trænger ind via vinduesrammen.
Men selv om energivinduerne er A-mærkede, er der stor forskel på kvaliteten af dem. Det er derfor vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i de forskellige energiruder og deres styrker og svagheder, f.eks. inden for energibalance, inden du træffer den endelig beslutning om, hvilke du vil købe.
Hvis du ikke bare søger energibesparing men også gerne vil undgå støjgener, kan du overveje om lyddæmpende energiruder, der tilgodeser begge dele, er det du vil have mest gavn af.
Hos Alu Design sidder vore kompetente medarbejdere klar til at rådgive dig bedst muligt, så du er i trygge hænder, når du skal udskifte til energiruder.

JEG ØNSKER ET TILBUD